novi članak
novi članak

(VIDEO) ĆERKA PEVAČICE P!NK: Mama, ja sam najružnija devojčica koju sam ikada videla

31. 08. 2017.

(VIDEO) ĆERKA PEVAČICE P!NK: Mama, ja sam najružnija devojčica koju sam ikada videla

Šestogodišnja ćerkica pevačice P!nk je zabrinuta jer nije lepa. Evo šta joj je majka poručila...

"Nemamo mnogo vremena ali bih volela da vam ispričam jednu brzu priču. Nedavno sam vozila moju ćerku u školu, i ona mi je potpuno neočekivano rekla "Mama, ja sam najružnija devojčica koju sam ikada videla". Bila sam šokirana. Rekla je "Da, ja izgledam kao dečak sa dugom kosom". Bila sam u fazonu, " O moj bože, imaš 6 godina, odakle ti to? Ko ti je to rekao?! Smem li da ga isprašim?!", ali nisam ništa izgovorila. Umesto toga, došla sam kući i napravila sam PowerPoint prezentaciju za nju. 

U toj prezentaciji su bile androgene rok zvevde i umetnici, koji žive svoju istinu, i verovatno teraju šegu na svaki dan svoga života, nose svoj krst i inspirišu sve ostale. Mislila sam na umetnike poput Majkla Džeksona, Dejvida Bouvija, Fredija Merkjurija, Eni Lenoks, Princa, Dženis Džoplin, Džordža Majkla, Elton Džona... toliko divnih umetnika. Oči su joj se zacaklile, a onda sam joj rekla "Znaš, štvarno bih volela da znam, zašto se tako osećaš?, a ona je rekla, "Paaa, izgledam kao dečak", a onda sam je pitala, "Šta misliš, kako ja izgledam?", rekla je "Pa ti si prelepa". Zahvalila sam joj se, i rekla "Kada ljudi mene ismevaju, baš tu rečenicu koriste, da izgledam kao dečak. Kažu da sam previše mišićava". 

Pitala sam je da li me je ikada videla da puštam kosu, rekla je ne. Pitala sam je da li me je ikad videla kako menjam svoje telo, rekla je "Ne, mama". Pitala sam je da li me je ikada videla da menjam način na koji predstavljam sebe svetu. Rekla je, "Ne mama". A da li si me videla kako rasprodajem koncerte širom sveta? Rekla je, "Da, mama". 

OK! Dakle, draga moja devojčice, ne menjamo se! Uzimamo pesak i školjku i stvaramo biser. Tako pomažemo drugim ljudima da se menjaju i vide mnogo više lepote. 

Hvala svim umetnicima ovde, svi me puno inspirišete, da budem ono što jesam.

A ti si moja draga devojčice, prelepa, i volim te."

 

0
Komentari
pregledi
1156
2
unlike
(179)
like
unlike
(183)
like
181
Vrati se na vrh