novi članak
novi članak

NIJE SVE TAKO CRNO: Bolest 21. veka

24. 04. 2017.

NIJE SVE TAKO CRNO: Bolest 21. veka

Sve je više, ma na svakom koraku, narkomanije i zavisnosti sto fizičke što psihičke ne samo od droge kao droge, već i ostalih posasti koje su legalizovane u 21 veku, veku izopacenosti i naopakog življenja. Ljudi su prestali da razmišljaju pozitivno ili uopšte da razmišljaju sto je najveći problem svojom glavom i da razmišljaju kritički i da teže pozitivi.

Naučili su se da im sve bude servirano na tacni a oni samo da klimnu glavom nebitno to bilo nešto užasno ili samo loše što je u većini slučaj jer u 21. veku retko kada mozete čuti, videti ili doživeti nešto stvarno pozitivno i dobro. Ne može to tako, rad, trud i težnja ka dobroti su stvorile čoveka, kao i sve dobre stvari oko nas koje je čovek stvorio. To se nije napravilo samo sedenjem u fotelji i ispiranjem mozga gledanjem velikih bratova, parova, vesti i raznim izmetom za kontrolu uma koj puštaju danas na televizijama, po školama i na svaki korak, sedenjem po društvenim mržama do 4-5 ujutru, razbijanjem od alkohola, cigara i droge, zamena dana za noć, ishrane čips, smoki, mek, a tu je i lenjost i nerad baš iz razloga sto je loš stil života i telo vas moli da se vratite na pravi put.

Od toga se umire od toga uništavate sebe i fizički i psihički, postajete "zombi"- NIKO i NISTA, jedna pojava u vremenu bez ličnosti i razloga za postojanje. To nije život! Život je da znate nešto da radite, da prestanete da klimate glavom na sve sto čujete od drugoga već da počnete da mislite svojom i da imate svoj stil, da težite ka pozitivnosti u svemu, da se trudite svakog dana da uradite što vise pozitivnih stvari u odnosu na predhodni dan, da težite ka svom stilu i prestanete da kopirate druge, da promenite svoje loše navike i da počnete da se hranite zdravo kako bi i vaš duh kao i telo postali zdravi. Nikada nije kasno za promene, probajte videćete kako je život ustvari lep i sta znači prava sreća.

0
Komentari
pregledi
240
0
unlike
(4)
like
unlike
(4)
like
4
Vrati se na vrh